maandag 11 juli 2011

Geslaagd!

Vandaag weer een nieuw kaartje gemaakt. Een vriend van mij is geslaagd en is nu afgestudeerd. Volgende week zondag zie ik hem en wil hem dit kaartje geven.

1 opmerking:

Carla zei

Hoi Marjolein,

Leuke kaart! Ik weet zeker dat je vriend hem ook leuk zal vinden.


Je blog ziet er goed uit hoor!
Ik zal even antwoord geven op je vragen.
Volgers komen meestal als je je ergens aanmeldt als volger (niet altijd hoor!) en als iemand geïnteresseerd is in jouw kaarten. Ik volg ook niet altijd, maar probeer bij mijn volgers wel te volgen. Volg je me nog? ;o)
En je krijgt ook weer veel bezoekers als je op iemand anders blog reageert. Er zijn mensen die doorklikken en zo op jouw profiel komen en zo weer verder klikken naar je blog. Ook kan je meer bezoekers trekken door aan een challenge mee te doen. En sommige bezoekers zullen een berichtje bij je plaatsen.
Je kunt geen berichten zenden naar iemand. Alleen door je reacties achter te laten op een andermans blog.

Wat ik ook heb gedaan is lijsten met links aangemaakt op mijn blog.
Ik heb die blogs een beetje in categorieën gezet om er een beetje overzicht in te krijgen. Je kiest dan de optie 'lijst met blogs' aanmaken bij gadgets toevoegen en daar kan je de linken invoeren. Ik heb er voor gekozen om te sorteren op laatst gewijzigd, zodat je altijd in één oogopslag kan zien als er iets op een favoriet blog veranderd is. Je kunt deze lijsten een eigen naam geven. Ook worden op mijn blog alleen de naam van de blog weergegeven en ik heb er voor gekozen om max. 5 blogs weer te geven. Anders krijg je van die lange lijsten op je blog en wordt je blog 'meters' lang ;o) En als je klikt op alles weergeven zie je ook alle blogs.

Verder is het leuk om een teller te plaatsen. Waar je daar op moet letten is dat 'ie unieke bezoekers telt. Dan telt hij maar één keer je bezoek van die dag, ook al kom je 10x per dag op je blog (of je moet het anders willen, hij telt per IP-adres).

Ik hoop dat je hier wat verder mee komt en anders gewoon vragen hoor!

Groetjes Carla

P.s. wat ook slim om te doen is is het wachtwoordverificatie uit te zetten bij het plaatsen van een bericht. Spammers worden er wel uitgepikt door blogger... Ik heb tot nu toe geen spammer gehad met een viruslink er in... Hoop het ook niet tegen te komen.